Veel gestelde vragen

Hoe verloopt het online MumRise traject?


Dit traject is ontworpen om ambitieuze mama’s te helpen hun dromen na te jagen. Het vind online plaats via een online platform waar je 6 modules vindt. Elke module bestaat uit een videopresentatie, een werkboek en eventueel aangevuld met een meditatie. Als je de module doorlopen hebt is er ook een inleveropdracht, die mail je naar mij en daar krijg je individuele feedback. Daarnaast zitten er in het traject 5 groeps coaching sessies. Die verlopen online. De modules die we doorlopen zien er als volgt uit: De Droom Wat is het dan? Waar je van droomt? Als je niet weer waar je naartoe wilt, is het lastig om er te belanden. Zelfs al heb je nu nog geen idee, ik reik je graag de tools aan voor jouw grotere visie. Jouw Spark Waar krijg jij pretlichtjes van in je ogen? Hoe kunnen we jouw unieke spark inzetten om je droom te bereiken? Doelen en structuur A dream without a plan is just a wish. We maken een plan hoor hier! Mindset Wat kan je doen om jezelf de juiste mindset bij te brengen. Tips en tricks om écht in te zien dat die droom een realiteit kan worden. Maar ook om nu al te beginnen genieten. Balans Het moet natuurlijk allemaal wel leuk blijven. Hoe doe je dat? Jongleren met kinderen, een carrière, een relatie EN je eigen dromen. Waar zit er nu onbalans? En hoe kan je daar mee omgaan? Happy Mom In deze module gaan we kijken naar happy strategiën zodat jij nu al een happy mom kan worden.
Hoe ziet het MumRise traject er inhoudelijk uit?


Het traject bestaat uit 6 modules en die zien er als volgt uit: De Droom Wat is het dan? Waar je van droomt? Als je niet weer waar je naartoe wilt, is het lastig om er te belanden.Zelfs al heb je nu nog geen idee, ik reik je graag de tools aan voor jouw grotere visie. Jouw Spark Waar krijg jij pretlichtjes van in je ogen? Hoe kunnen we jouw unieke spark inzetten om je droom te bereiken? Doelen en structuur A dream without a plan is just a wish. We maken een plan hoor hier! Mindset Wat kan je doen om jezelf de juiste mindset bij te brengen. Tips en tricks om écht in te zien dat die droom een realiteit kan worden. Maar ook om nu al te beginnen genieten. Balans Het moet natuurlijk allemaal wel leuk blijven. Hoe doe je dat? Jongleren met kinderen, een carrière, een relatie EN je eigen dromen. Waar zit er nu onbalans? En hoe kan je daar mee omgaan? Happy Habits In deze module gaan we kijken naar happy habits die er voor zorgen dat je fysiek, mentaal en emotioneel niet alleen gezond bent, maar ook écht happy. Daarnaast is er in de individuele coaching ruimte voor waar jij nood aan hebt.
Wat is het verschil tussen 1 op 1 coaching en een online traject?


Een 1 op 1 traject is volledig op maat. We starten met een intake zodat ik goed weet waar je naar op zoek bent. Op basis daarvan maak ik een voorstel met een gepersonaliseerd traject. We gaan samen onderzoeken welke doelen je wilt bereiken. Van daaruit maken we een concreet plan. Het online traject doorloopt 6 modules met videopresentaties, meditaties en werkboeken waarmee je in je eigen tempo aan de slag kan. Elke module sluit af met een inleveropracht, daarop krijg je individuele feedback. Waarbij ik me echt focus op wat jij nodig hebt. In de groepscoaching sessies kan je je vragen stellen en word je extra begeleid in waar je tegenaan loopt. Het resultaat van beide trajecten: focus, balans en de tools om in alle vrijheid aan je droomleven te werken. Ik raad een 1 op 1 traject vooral aan als je weet dat je het moeilijk vindt om zelf aan de slag te gaan. Je kent jezelf, je schrijft je wel in, maar uiteindelijk volg je de online modules niet. In de 1 op 1 coaching geef ik je hoogstpersoonlijk een schop onder je kont en volg ik je nauw mee op.
Wat is het verschil tussen MumRise en Mompreneur?


Bij mambitieus geef ik je tips en concrete tools rondom de 6 modules (zie boven voor meer details!), dit is een cursus die echt gericht is op life coaching. Mompreneur is echt business coaching. Vanuit mijn jarenlange ervaring als marketing manager en founder van een yoga wear label weet ik welke stappen je kan zetten om een succesvolle business op te zetten. Die ervaring deel ik graag met jou.
Coaching is best prijzig, waarom is de investering zo groot?


Een investering in jezelf is zo hard de moeite waard.

Bedenk waar je écht gelukkig van wordt: van een paar extra schoenen (altijd leuk)? Of van een leven waarin je weet waar je voor staat en straalt omdat je stappen zet richting je droomleven (nog leuker)? Bovendien kan je maandelijks betalen, dus dan verloopt de investering in haalbare stapjes.

Ik wens mama’s die toveren met tijd allemaal hun droomleven toe. Ik kan vanuit mijn persoonlijke ervaring spreken dat coaching voor mij echt een shift heeft betekend. Ik volg zelf nog altijd heel veel coaching. En ik geloof dat ik dat altijd zal blijven doen want de inzichten die ik zelf al kreeg vind ik priceless en die gun ik jou ook!
Waarom zou ik jou als coach kiezen?


Ik heb zelf een lange weg afgelegd waarin ik alle puzzelstukjes moest samenleggen. Nu wil ik samen met jou jouw puzzel wat sneller leggen. Ik begrijp het, ik begrijp jou. Want I've been there. Daarnaast heb ik natuurlijk ook de nodige opleidingen gevolgd (zie over Julz sectie voor meer details). Ik benader coaching vanuit een holistische visie: we kijken naar het mentale, emotionele, fysieke en energetische. Want nét dat totaalplaatje zorgt voor echte langdurige balans. Als coach zou ik mezelf vooral omschrijven als nieuwsgierig, no-nonsens en pragmatisch. We gaan samen voor resultaat. Ik zou het alleszins ongelooflijk vinden. Want meebouwen aan jouw dromen is eigenlijk ook de mijne mee realiseren… Win-win, right?