LaurevanHijfte-10_edited.jpg

MAMBITIEUS

1:1 traject voor ondernemende mama's

Je hebt altijd de stiekeme droom gehad om je eigen zaak te starten. Je hebt echt zoveel zin om erin te vliegen.

 

Maar, je weet eigenlijk niet waar te beginnen. Je hebt je al je voor 10 webinars ingeschreven, maar er maar eentje half gevolgd. 

Je zoekt iemand om je plan bij af te toetsen. Iemand die met een open blik naar je droom kijkt maar die je ook vanuit expertise échte praktische tools aanreikt. Je wilt concrete stappen zetten die je leiden tot de opstart van een succesvolle business.

Of het nu een interieurzaak, een eigen modelijn of een koffiebar is. Elke droom is welkom.

Hi mom boss

Wat kan je van mij verwachten?

Business gewijs geloof ik  in de kracht van data. Jarenlange ervaring bij grote merken leerde me naar business plannen, marketing strategiëen en sales opportuniteiten kijken. 

Maar alleen de excel files? Nee, daar word ik niet blij van. Jij?

Een business moet ook bij je leven en je persoonlijkheid passen en heeft nood aan een intuitieve touch en een dosis creativiteit. 

En als je die elementen in de mix gooit? Dan krijg je magic.

WAT GAAN WE DOEN?

1:1 traject

Het mambitieus traject is altijd een op maat gemaakt traject. We starten met een telefonische intake zodat we weten of er een match is. Vervolgens stel ik je een gepersonaliseerd plan van aanpak voor. 

Samen stellen we doelen op en zorgen we ervoor dat je keuzes gaat maken en prioriteiten stelt in de opstart van je business. Het resultaat is een realistisch plan dat rekening houdt met het marktpotentieel van je idee maar ook met jouw leven en persoonlijkheid.

Een traject bedraagt minstens 6 sessies en start vanaf 749 euro excl. btw. 

LaurevanHijfte-10_edited.jpg