top of page
Search

De Shine Business School van Wil + The People: Mijn verhaal

Dit artikel verscheen voor het eerst op de site van Wil + The People:


We hebben weer een hele toffe SHINE-er aan wie ik jullie graag wil voorstellen. Julie zette tijdens het SHINE programma een compleet nieuwe business op: Coaching By Julz. Ze had al een yogalijn, maar ontdekte dat haar hart daar niet meer lag. Als coach heeft Julie geleerd om écht in haar kracht te gaan staan in een business waar ze helemaal happy mee is. 

Vertel eens, wie is het gezicht achter Coaching By Julz?


Ik ben Julie De Laet. Eem ambitieuze mama en een bezige bij. Ik richtte mijn eigen merk Yoga By Julz op, maar ontdekte dat een yogalijn maken niet meer mijn droom was. Daarom heb ik mijn droom veranderd en ben ik opnieuw begonnen met een nieuwe brand en business: Coaching By Julz. 

Als holistisch coach help ik ambitieuze mama’s om hun eigen dromen na te jagen zonder dat ze zich schuldig hoeven te voelen.


Welke obstakels kwam je de afgelopen periode tegen om je bedrijf te laten groeien?


Het grootste obstakel dat ik tegen kwam was om mijn idee helder te formuleren. Ik wilde coach worden en wist al wel dat ik iets voor mama’s wilde doen. Verder was het allemaal nog wat ruim en vaag. Door daar tijdens de cursus juist heel erg op in te gaan en ook te kijken naar mijn eigen krachten, kwam er steeds meer duidelijkheid in mijn missie, aanbod en wie mijn Shiny Client is. 


Lees het volledige artikel: hier.0 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page